Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 0800-5405405
Persoonlijk advies?

Le Soin Parfait! Ontspannende beautydag aanbieding

Een fantastische verwendag en u heerlijk ontspannen tijdens dit beautydagje bij beautycentre Beautiek Eindhoven. Verleng uw genot en boek er een hotelovernachting bij.

vanaf € 117,50 p.p.
happy body
happy body
Masker
Gezichtsbehandeling
Mary Cohr Beautiek

Dit arrangement is inclusief

 •  Ontvangst koffie/thee en lekkers
 •  Tijdens het gehele arrangement gratis koffie/thee/water
 •  Nouvelle Vie (large) Mary Cohr Gezichtsbehandeling met etherische olie, reiniging, peeling, warmte masker, massage en masker. exclusief epileren, uitbreiding mogelijk à € 7,95
 •  Rug- en schoudermassage
 •  Lavendel deelpakking
 •  Voetmassage
 •  Volledige lunch
 •  Gebruik saunafaciliteiten (voor € 25 extra heeft u de sauna privé)
 •  Snelbruiner
 •  Make-up
 •  Afscheidspresentje
Prijs: € 117,50 p.p.

Bij Beautiek zijn de weekenden erg populaire dagen vandaar dat zij een toeslag berekenen op vrijdag en zaterdag van € 15 p.p. Bij een oneven aantal personen wordt een éénmalige toeslag berekent van € 25.

Arrangement Le Soin Parfait uitbreiden?
Dat kan voor slechts: € 22,50 per onderdeel. Dit graag bij het boeken aangeven.
 •  Verstevigende borstbehandeling
 •  Manuele rug- en schoudermassage uitbreiden naar een Hot-stone volledige massage
Voor € 12,50 extra breidt u de manuele rug- en schoudermassage uit naar een manuele volledige massage.

Bij Beautiek hebben we geklimatiseerde / airco ruimtes!!

Overnachten? Wij organiseren het graag voor u.

In een rustig hotel in centrum van Eindhoven € 109,50 voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.
Of in de Kempische bossen (15 minuten rijden) € 75 voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2015.

Le Soin Parfait! Ontspannende beautydag aanbieding

Een fantastische verwendag en u heerlijk ontspannen tijdens dit beautydagje in Eindhoven. Verleng uw genot en boek er een hotelovernachting bij.

Het beautycentre

Het centrum biedt per dag aan hooguit 6 tot 8 arrangementgasten plaats, waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs. Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Beautiek Eindhoven geeft u de ideale gelegenheid om sauna, voor het eerst misschien, te ervaren in een knusse omgeving. Wanneer het van toepassing is proberen ze de gasten apart van de sauna te laten genieten. Dit houdt in dat u niet met andere gasten tegelijkertijd in de saunaruimte zit.

Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen.

Kortom Beautiek Eindhoven; Pour La joie de vivre!

Introductie Cosmetica merk Mary Cohr
met de essentiële oliën van Mary Cohr gaat uw huid als het ware op ‘vakantie’ en krijgt temidden van heerlijke geuren opnieuw een stralend jeugdige en ontspannen teint.
0800-5405405 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

happy bodyMaskerGezichtsbehandelingMary Cohr Beautiek

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Bij dit beautycenter staat uw schoonheid voorop. U kunt bij ons terecht voor een scala aan verwennerijen.Van enkel een zonnebankkuur of een sauna bezoekje tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Voor erg scherp geprijsde arrangement aanbiedingen.

Kleinschalige beauty locatie

Onze enthousiaste medewerkers van bedrijf vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen. Bij ons draait het nog om persoonlijke aandacht. Uw wensen zijn onze zorg. Om dit te realiseren ontvangen wij maximaal 6 arrangementengasten per dag.

Prive sauna's badkleding toegestaan

Bij de meeste arrangementen kunt u "sauna privé" bijboeken. U heeft dan met uw groepje (vanaf 2 personen) de sauna voor uzelf. Geen pottekijkers, maar heerlijk privé naar de sauna. Al vinden wij dat je sauna het beste bloot kan ervaren is bij ons badkleding wel toegestaan.

Ruime behandelkamers en schoonheidssalons
Wij hebben één en tweepersoons ruimtes in de schoonheidssalon. Hierdoor blijft u lekker bij elkaar en heeft u privacy waar nodig.

Relax
Knusse ruimte waar je je meteen thuis voelt, om heerlijk te ontspannen, rustig samen te eten en te praten of even lekker te relaxen in onze gratis volautomatische massagestoel.

Omgeving

We hebben een uitgebreid Beauty Centrum waar een sfeer gecreëerd is waar we u alles bieden op gebied van Beauty, echter zonder massaal of onpersoonlijk te zijn. Het centrum biedt per dag aan hooguit4 tot6 arrangementgasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs. Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Eindhoven

De Brabantse stad wordt ook wel "de lichtstad" genoemd en is uitgegroeid tot een zeer moderne industriestad. Eindhoven is nu mede dankzij Philips en Daf de 5e stad van Nederland. Ook op recreatief gebied is er genoeg te beleven in Eindhoven.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 0800-5405405 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto