Enjoy.nl
een avondje vermaak en vertier
telefoon 0800-5405405
Persoonlijk advies?

Een dagje Leeuwarden met een high wine en sieraden workshop

Een dagje creatief en culinair bezig zijn in Leeuwarden. De mooiste sieraden maken en genieten van verschillende wijnen.

vanaf € 43,- p.p.
Spoom
Spoom
Collectie
Groot
Foto
Armband met chunks
Kinderketting
Armband
Sems
Sems
Sems boven
Je eigen ketting maken tijdens de sieraden workshop
Armband maken
Maak een bijzondere ketting
Workshop Sieraden maken

Sieraden workshop en culinair genieten in Leeuwarden

Een dagje creatief en culinair bezig zijn in Leeuwarden. De mooiste sieraden maken en genieten van verschillende wijnen

Dit alles vindt plaats in een mooie horeca locatie in het centrum van de stad.
Als u een eigen locatie heeft kan de sieraden workshop ook gewoon daar naar toe komen.

Workshop Sieraden maken

Leuk vriendinnenuitje! U kunt bij ons een workshop sieraden maken boeken.

Deze workshop kan dan bestaan uit het maken van een ketting, armband, oorbellen of een compleet setje. Ook bestaat de mogelijkheid voor het maken van een tassenhanger.

Deze sieraden maken workshop is geschikt voor kinderen of voor ouderen en kan op uw eigen locatie, door heel Nederland, plaats vinden. Ook hebben wij in vele grote steden leuke locaties waar u, onder het genot van een high tea, de mooie sieraden kan maken.
Prijs is exclusief € 0,19 per km reiskosten.

De sieraden workshop kan volledig, op alle wensen en smaken, worden afgestemd.

Prijs per persoon: €18,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 7

Wijnproeverij in Leeuwarden

De wijnproeverij kan voor de beginner of gevorderde wijnkenner zijn.

Tijdens de proeverij krijgt u uitleg over de wijnen en gaat u6 verschillende wijnen proeven, krijgt u 3 kleine bijpassende gerechtjes en wordt er uiteraard uitleg gegeven over de verschillende wijnen

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 8
0800-5405405 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

SpoomCollectieGrootFotoArmband met chunksKinderkettingArmbandSemsSemsSems bovenJe eigen ketting maken tijdens de sieraden workshopArmband makenMaak een bijzondere kettingWorkshop Sieraden maken

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Leeuwarden. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Leeuwarden

In Leeuwarden is funshoppen. Alle grote ketens vind je op de Nieuwstad maar juist de boetiekjes maken Leeuwarden zo’n leuke winkelstad. Deze zijn te vinden in de kleine straten rondom de Nieuwstad. De Kleine Kerkstraat heeft dit jaar zelfs de NL Streets Award voor de leukste winkelstraat van Nederland gewonnen.De stad kun je het best ontdekken aan de hand van een stadswandeling. De omgeving van Leeuwarden heeft veel te bieden voor natuurliefhebbers.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Leeuwarden met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Leeuwarden heeft één van de mooiste jachthavens van Nederland. De stad vanaf het water verkennen biedt een totaal andere beleving dan bijvoorbeeld een stadswandeling. Er komen verschillende belangrijke vaarroutes samen in Leeuwarden. Voor waterratten is het hier dus goed toeven.

Ook op cultureel gebied is er genoeg te doen in en om Leeuwarden. Zo heb je het Natuurmuseum, het Fries museum en het Keramiekmuseum Princessehof. Naast deze grote musea is een bezoekje aan het Boomsma Beerenburg museum of de Grutterswinkel ook zeker de moeite waard.

Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Een stad vol met herinneringen uit het verleden. Paleizen en monumenten uit de tijd van de Nassau’s, De Oldenhove, de scheve toren die zichzelf al eeuwen staande weet te houden en prachtige musea geven een goed beeld van het vroegere Leeuwarden. Daarnaast is de stad bekend omdat hier het officiële startpunt en de finish van de elfstedentocht is.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 0800-5405405 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto